23 januari 2016
09:45

Per-Ols IBF (3)

Referat: MIK Västerås (5) - Per-Ols IBF (3)

Ett hungrigt gäng från Fagersta gästade på lördagsmorgonen Wennströmska och visade att de ville vinna matchen.
Första halvlek blev mållös efter bra målvakt och försvsvarspel och en gnutta skicklighet (tur!?)

Till andra halvlek gick grabbarna ut till spel med vetskap om att Per-ols må vara yngre men de kunde spela innebandy.
Minsann, nu blev det en annan match och perioden slutade 3-2 till våra röda grabbar.
3:e perioden startade med att Per-ols kvitterade efter 4 minuter men sen började vi spela igen och vann matchen med 2 mål.

Fikaförsäljningen gick som vanligt strålande, till nästa match fyller jag på kassen med fler drickor o festival.
Stort tack till hejaklacken som hjälpte till med att få igång grabbarna under matchen.